(VIDEO) Pronađen u LEGLU DROGE: Španska policija uhapsila Srbina zbog napada na Zvezdinoj utakmici!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

06.08.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetak policajaca upalo je u kuću u Mijasu (Malaga) u Španiji i uhapsilo dvojicu srpskih begunaca za kojima je bio raspisan međunarodni nalog za hapšenje. Jedan od njih traži se zbog napada na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Foto: twitter.com/Policía Nacional
Akcija hapšenja

Istraga je započeta u maju, kada su agenti saznali da postoje indicije da se begunac krije u Španiji, a zatim su uspeli da lociraju njegov dom u Mijasu u Malagi.

Danas tokom prepodneva, španska policija je upala u kuću begunca, a u njoj su zatekli još jednog srpskog državljana, ali i laboratoriju za uzgoj marihuane. Drugi Srbin je takođe uhapšen, a na licu mesta pronađeno je vozilo ukradeno u Portugalu.

Kuća poseduje dobro razrađen sistem za ventilaciju neophodan u ilegalnoj proizvodnji marihuane, međutim nije navedeno da li je u kući pronađena droge.

Uhapšenom Srbinu se na teret stavlja trgovina narkoticima, krađa vozila i određen mu je ekstradicioni pritvor.

 

Kako su pojasnili španski mediji, utakmica koja na kojoj je došlo do napada navijača na člana suparničke grupe igrala se u okviru Kupa Srbije na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading