(VIDEO) POHAPSITE OVU BAGRU! Život mališana visi o koncu, a LJUDSKI ODRON krade pare od humanitarne pomoći!

Autor:

Hronika

05.08.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohlepa, nemaština, bezobrazluk, šta treba da natera (ne)čoveka da ukrade novac koji je namenjen za lečenje deteta?!

RepublikaFoto: printscreen/tiktok
Društveni talog krade novac za lečenje deteta

Sigurnosne kamere kod kioska brze hrane u Čačku zabeležile su dva muškarca srednjih godina koji otvaraju kutiju sa novcem namenjenim za lečenje malog Miloša Zarića, a snimak se brzo proširio društvenim mrežama.

Kao što se može videti, dva muškarca pričaju sa radnicom ugostiteljskom objekta, a onda jedan od njih zavlači ruku u kutiju sa novcem namenjim lečenju dečaka.

Nakon toga obojica odlaze u nepoznatom pravcu.

Inače, Miloš je dete iz kontrolisane trudnoće koja se završila u 36. nedelji hitnim carskim rezom zbog abrupcije placente. Rođen je sa 3.200 grama. Odmah po rođenju je reanimiran i narednih 18 dana proveo je na respiratoru. Zbog nedostatka kiseonika imao je krvarenje na mozgu i ciste.

 

 

 

Lečen je u Bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu. Rehabilitacija u Banji Koviljači i Vukovom Centru u Novom Sadu doprinela je prvim pomacima. U drugoj godini postavljena je dijagnoza cerebralna paraliza.

Za Miloševu lepšu budućnost!

RepublikaFoto: Budi human
Pomozimo malom Miši
  • Slanjem SMS poruke: Upišimo 813 i pošaljimo SMS na 3030
  • Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human813 i pošaljimo SMS na 455
  • Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069925-85
  • Uplatom na devizni račun: 160600000006994040

IBAN: RS35160600000006994040
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Miloš još uvek ne sedi samostalno, ne puzi, ne hoda i ne govori. On je veselo i nasmejano dete, voli da se mazi i igra sa drugom decom.

Pomozimo mu da jednog dana stane na svoje noge, napravi prve korake i da ima detinjstvo kao sva druga deca. Pomozimo mu da bolnicu zameni igralištem.

Da bi to uspeo potrebni su mu svakodnevni fizioterapeutski tretmani, banjsko lečenje, ortopedska pomagala, kao i rad sa logopedom i defektologom duži vremenski period. Kako svi tretmani iziskuju mnogo novca, potrebna mu je i novčana podrška u njegovoj velikoj borbi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading