DEVOJKA GRLILA SANDUK! NEĆU DA ŽIVIM BEZ TEBE: Potresni detalji nezapamćene tragedije u Negosavlju kod Medveđe

Autor:

Hronika

04.08.2020

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Stanković (39) iz sela Negosavlje kod Medveđe ubio se u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca u kojoj je boravio sa devojkom koju je naredne nedelje trebalo da veri!

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook
Goran Stanković (okvir)

Najverovatnije u nervnom rastrojstvu, Stanković je u ponedeljak uveče zamolio izabranicu da mu donese nešto iz automobila na parkingu. Kad je ona izašla, iz pantalona je izvukao kaiš, obmotao ga oko vrata i ubio se!

- Policija je pored njega našla kabl, a visio je na kaišu. Čuo sam da je taj kabl našao u sobi i pokušao njime da se ubije, ali mu to verovatno nije pošlo za rukom, pa je uzeo kaiš - ispričao je izvor Srpskog telegrafa.

Devojka grlila sanduk: Neću da živim bez tebe!

Goran je danas u 14 sati sahranjen u rodnom kraju. Njegovom poslednjem ispraćaju je prisustvovalo oko stotinak ljudi.

Foto: printscreen/facebook.com

- Sanduk sa Goranovim telom roditelji su odmah preuzeli iz tog hotela i dovezli ga pogrebnim autom u svoju kuću. S njima je stigla i Goranova devojka koju niko ne može da smiri, čak ni njena porodica, koja je doputovala na sahranu nesuđenog zeta. Muk i kuknjava su se smenjivali iznad porodične grobnice nesrećnika. Devojka je grlila sanduk i kukala da ne može da živi bez njega i zapomagala da se Goran vrati. Sestra, majka i tetke su isplakale suza koliko ima vode u Jablanici - rekla je jedna od meštanki za Srpski telegraf po povratku sa sahrane.

Prema nekim glasinama, tragediji u hotelu je prethodila Goranova svađa sa roditeljima. Njihove komšije i prijatelji kažu da su Stankovići izuzetno pošteni i tihi ljudi koje su svoje troje dece izveli na pravi put i život podredili njima. Samo reči hvale imaju i za Gorana, te nikome nije jasno zašto se odlučio na ovakav korak.

- Goran već godinama živi i radi u Beogradu kao građevinski radnik. Krajem prošle nedelje doputovao je sa devojkom sa kojom se zabavlja dve godine kod svojih roditelja u Negosavlje. Planirao je da se uskoro venča s njom, što je i bio povod njihovog dolaska u rodno mesto - kaže izvor našeg lista.

Prosidba

Goran je sa ocem i majkom trebalo da ugovori njihov odlazak kod roditelja svoje devojke u Beograd, kada je trebalo zvanično da je zaprosi. U njegovoj roditeljskoj kući su boravili nekoliko dana i u ponedeljak su ručali su svi zajedno u Sijarinskoj banji. Posle toga, Goranova majka Zorica i otac Ilija su nesuđenoj snajki kupili ogrlicu, narukvicu i minđuše od zlata. Onda su Goran i njegova devojka otišli u Leskovac da prošetaju, a njegovi su otišli kući.

Goranovi roditelji snaji kupili ogrlicu, narukvicu i minđuše od zlata i onda su se rastali. Uveče su im javili da im je sin mrtav

- Oko ponoći, kukavne roditelje probudio je lelek Goranovog brata Ivana, koji im je saopštio užasne vesti, i otišli su po mrtvog sina u Leskovac - ispričao je jadan od najbližih komšija porodice Stanković. Od drugog komšije saznali smo da su Stankovići bili dobro situirani i da su kuću koju imaju u Medveđi oglasili na prodaju kako bi deci podelili novac, budući da su se sve troje opredelili da život nastave u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading