Ni sa kim se nismo zamerili! Stravično! Novosadski piroman pokušao da ubije dve žene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maskirani muškarac uleteo je u ponedeljak oko 19.45 u novosadsku parfimeriju "Tifani šop" i zapalio je dok su u njoj bile dve radnice!

RepublikaFoto: twitter.com/Huriet Daily News
Foto: Ilustracija

Prodavnica kozmetike i kućne hemije nalazi se u Ulici Pavla Papa 31, a nadzorne kamere snimile su ceo napad. Napadač je lokal ispolivao, najverovatnije, benzinom, zapalio vatru upaljačem i brzo istrčao! Lokal se za čas pretvorio u buktinju, ali su šokirane radnice uspele da istrče i spasu se.

 

 

- Snimak smo odmah dali policiji. U to vreme radnja je još bila otvorena za potrošače. Videla sam na snimku da je napadač imao zaštitnu masku i da je nešto prosuo po podu i zapalio, a onda pobegao autom. Naše radnice su odmah istrčale i pukom srećom nisu povređene. One kažu da ništa nije rekao - rekla je za Srpski telegraf vlasnica parfimerije "Tifani šop", koja je zamolila da joj ne otkrivamo ime.

Osim vatre koja se brzo proširila na ceo lokal,  došlo je i do tri detonacije jer je buktinja zahvatila brojne hemijske proizvode.

RepublikaFoto: instagram.com
Parfimerija pre požara

Vlasnica: Imao je zaštitnu masku na licu. Prosuo je nešto po podu i zapalio. Ništa nije rekao

- Šteta je ogromna, danas nisam smela ni da odem tamo jer nemam snage da to sve vidim. Bogu hvala, životi su spaseni, ali naše radnice su doživele traumu za ceo život. Ovo treba da zabrine sve normalne ljude. To nije bilo samo paljenje lokala, već celog objekta sa sve ljudima unutra. Gde mi živimo, koji je ovo vek? Očekujem da će ga policija ubrzo pronaći i da se ovakve stvari neće desiti više nikome. Želim da državni organi zaštite nas i našu decu - očajna je vlasnica.

Ni sa kim se nismo zamerili

Lokal je otvoren u oktobru prošle godine. Vlasnica kaže da nema predstavu ko je mogao da ga spali jer njena porodica nema problema ni sa kim, a ubeđena je i da radnice nemaju veze sa požarom.

- Nimalo ne sumnjamo na zaposlene koje su bile u smeni. Obe žene su udate i bez porodičnih problema. Odlične su radnice i ljudi za primer - podvukla je vlasnica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading