UŽAS KOD LOZNICE: Čoveka porodica tražila svuda po dvorištu, a on skočio u bunar

Autor: Novosti, Republika

Hronika

02.08.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. V. (49) iz sela Gornjeg Dobrića, kod Loznice, podno Iverka, oduzeo je sebi život skokom u bunar, koji je u porodičnom dvorištu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/D.I.
Foto: Ilustracija

Otac, majka i brat, koji su živeli sa njim u kući, primetili su, u nedelju ujutru, da ga nema u sobi. Tražili su ga po dvorištu, zagledali svaku zgradu oko kuće i na kraju, kad su otvorili vrata santrača bunara, imali su šta i da vide.

- Prizor je bio jeziv - svedoče komšije koji su pritrčali u pomoć porodici V.V.

Njegovo beživotno telo izvađeno je iz bunara oko šest časova.

Lekari su mogli jedino da konstatuju smrt. Odmah je stigla i policija, obavešteno je tužilaštvo u Loznici, urađen je uviđaj. Kako prenose mediji, reč je o klasičnom samoubistvu. U čitavom Jadru, više od tri decenije, nije se dogodilo da neko sebi oduzme život skokom u bunar.

 

Ne zna se motiv zašto se V.V. odlučio na ovaj korak, osim što je izvesno da je imao ozbiljne zdravstene probleme.

Nesretni čovek će biti sahranjen danas na seoskom groblju u Gornjem Dobriću, ali bez opela i sveštenika, jer to ne dozvoljavaju pravila SPC. Verski obred dolazi u obzir tek 40 dana posle smrti, na molbu koju porodica treba da uputi nadležnom episkopu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
slako

06.08.2020 21:39

Moj brat je sam otvorio bunar zatim se vratio u kucu i oko pola sedam pred bunarom izuo papuce i skocio u bunar na glavu noge su bile van bunara je je skoro pun vode,fotografija koju ste objavili to nije nas bunar molim vas da budete objektivniji.