DETALJI POGIBIJE KOD SJENICE: Ćurkić hteo da proda motor Kasumoviću, obojica poginula u probnoj vožnji

Autor: Kurir, Republika

Hronika

01.08.2020

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Faris Ćurkić (33) i Armin Kasumović (20) poginuli su u stravičnom udesu kod Sjenice kad su motorom "jamaha", koji je Ćurkić trebalo da proda Kasumoviću, udarili u betonski zid!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Umrlica Farisa Ćurkića

Nesreća se, kako saznajemo, dogodila u četvrtak uveče oko 22 sata, a tela mladića pronađena su tek u petak ujutru.

Kobna vožnja

- Ćurkić je prodavao motor, pa je iz Novog Pazara otišao kod Kasumovića, koji je rodom iz Sjenice, da bi mladić pogledao dvotočkaš i kupio ga. Faris mu je predložio da se prvo provozaju i mladići su seli i odvezli se - priča naš izvor iz istrage:

- Kako ih dugo nije bilo, Ćurkićev otac je pozvao policiju i rekao da mu se sin nije vratio kući, kao i da su i njegovi drugovi zabrinuti jer znaju da je s kupcem otišao u probnu vožnju. Ispričao je i da je Faris nedostupan, pa je policija otpočela potragu. Međutim, iste noći oko 3.30 Hitnoj pomoći je prijavljeno da dve osobe leže pored betonskog zida na putu Novi Pazar - Sjenica.

 

 

 

- Posle besane noći za rodbinu, jedan prolaznik je pozvao policiju i prijavio da je u Javorskoj ulici video tela. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt mladića, a utvrđeno je da su se oni zakucali u zid i poginuli na mestu, ali da osim njih dvojice, nije bilo drugih učesnika u udesu. Kako je utvrđeno, Ćurkić je vozio motor, a Kasumović je bio na mestu suvozača.

Voleli motore

- Na mestu udesa je blaga krivina ulevo, najverovatnije je da je vozac motora izgubio kontrolu, udario u ivicnjak a zatim i u zid - pričaju meštani i dodaju da su obojica mladića su voleli motore i automobile... Ćurkić će biti sahranjen danas na groblju Gazilar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

01.08.2020 08:55

Dobro da ga nije kupio, kocnice nisu bile ispravne.