POKVARIO SVADBENO VESELJE U PROKUPLJU: Provalnik odneo poklone mladencima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan J. iz Prokuplja oženio se svojom izabranicom, ali je, umesto na medenom mesecu, završio u policijskoj stanici.

Provalnik bez duše odneo poklone mladenaca iz Prokuplja/Foto: Ilustracija

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, na dan svadbenog veselja, dok su se mlada i mladoženja provodili sa gostima, lopov je upao u njihovu kuću i opustošio im poklone.

Saslušan u policiji

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ceo slučaj je otkriven kad je Miljan J. tokom noći došao do kuće kako bi uzeo novac koji je dobio kao poklon za svadbu.

- Mladoženja je ušao u kuću i zatekao nimalo prijatan prizor. Po podu su bili blatnjavi tragovi od cipela, dok je prozor u kupatilu bio obijen. On je odmah pozvao policiju i prijavio ceo slučaj - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, na lice mesta ubrzo je stigla policijska patrola.

- Porodica Miljana J. tog dana je bila na svadbi. Rodbina i prijatelji okupili su se kako bi mladencima ulepšali slavlje, ali im je veselje pokvario bahati lopov. Mladoženjini roditelji su predveče došli do stana samo da ostave poklone i novac koji su dobili njihovi sin i snaja, a potom se vratili na svadbeno veselje - priča naš izvor iz istrage.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mladencima najlepši dan postao katastrofa/Foto: Ilustracija

Međutim, kako saznajemo, kradljivac je iskoristio priliku i upao u kuću znajući da u njoj nema nikog od članova porodice Miljana J.

Roditelji Miljana J. tokom svadbe svratili do kuće i ostavili poklone i novac, što je kradljivac iskoristio

- Lopov je došao iza stana, a potom alatom razvalio prozor u kupatilu. Ušao je u sobu u kojoj su bili pokloni, a potom pretresao celu prostoriju. Sve stvari su bile ispreturane, a iza sebe je ostavio i tragove s blatnjave obuće - dodaje sagovornik Srpskog telegrafa.

Utvrđuje se šteta

Prema njegovim rečima, mladoženja Miljan J. izjavio je da lopov nije ukrao novac koji su on i supruga dobili za svadbu.

- Zasad nije utvrđeno da li je kradljivac odneo neke poklone, ali se pretpostavlja da nije otišao praznih ruku. Daljom istragom biće utvrđeno da li je i šta ukradeno iz porodične kuće Miljana J., kao i vrednost odnetih stvari - objašnjava naš izvor iz istrage.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading