OSUĐEN STAKLOREZAC KOJI JE MRTVOG PRIJATELЈA SKRIVAO U RADNЈI: Evo koliko će da robija Gavranić za svirepo ubistvo Ostojića

Autor: Republika

Hronika

30.07.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Gavranović je osuđen na 30 godina zatvora prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu zbog ubistva Nikole Ostojića.

RepublikaFoto: facebook.com/Gavranovic Filip
Filip Gavranović

Gavranović je inače vlasnik staklorezačke radnje u kojoj je ubio svog prijatelja Ostojića. Telo žrtve je pronađeno nekoliko dana kasnije.

Sudija procenio da je motiv ubistva koristoljublje jer je gavranović od Ostojića pozajmio 2.000 evra. Odbrana optuženog najavila je žalbu.

Ovo ubistvo se, da podsetimo, dogodilo 3. novembra 2017. godine u Resavskoj ulici, a Ostojićevo telo pronađeno je dva dana posle prijavljenog nestanka u staklozeračkoj radnji Gavranovića. Telo je bilo sakriveno, pokriveno tepisima i folijama.

Pre nego što je zločin otkriven, prijavljen je Nikolin nestanak. U policiju je sa Nikolinom ženom otišao upravo Gavranović kako bi prijavili nestanak, a potom je i učestvovao u potrazi sa njim.

Sa Nikolinom ženom Verom išao je u potragu za Ostojićem u Starčevo, gde mu je lociran telefon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading