I kamen bi zaplakao, muž preminule trudnice skrhan bolom: "Ljudi, ode mi duša moja!"

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

29.07.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga, ljudi, ode mi duša moja, napisao je ispod zajedničke fotografije Branislav Ivanović, suprug trudnice iz Vranja, Brankice Gigovske (34), koja je u utorak posle porođaja, preminula u Kliničkom centru Niš.

RepublikaFoto: facebook.com/BranislavIvanovic
Dani sreće - Branislav i Brankica

U tih nekoliko reči stala je sva bol za gubitkom voljene osobe koju je Branislav izgubio. On je ovaj status objavio ispod fotografije na kojoj je sa svojom preminulom suprugom.

Danima pre toga, Bane, kako ga zovu prijatelji, objavljivao je fotografije ikona sa molitvama. Međutim, nada i vera su se ipak gasile ovom tragedijom.

Fejsbuk profil Branislava obiluje fotografija na kojima je sa svojom voljenom ženom. Sa prijateljima je delio zajedničke momente sa Brankicom, kojih je bilo na pretek.

Foto: facebook.com/BranislavIvanovic
Brankica i Branislav

- Srećan 8. mart mojoj ljubavi - napisao je Bane ove godine ispod fotografije sa Brankicom.

Tu su i uspomene sa odlaska po badnjak za Badnji dan, kao i za Dan zaljubljenih.

- Ja i Bace po badnjak - pisao je muž preminule trudnice.

- Ne znam šta me je snašlo, mnogo mi je teško. Brankica je rodom iz Severne Makedonije, ovo nam je prvo dete. Pored ogromne tuge, sada treba da rešavam i administrativne probleme, jer ona još uvek nije dobila naše državljanstvo - ispričao je Branislav.

Foto: facebook.com/BranislavIvanovic
Branislav i Brankica

On kaže da mu nije jasno kako je njegova žena mogla da se zarazi i nije siguran da li je uopšte kod nje potvrđen virus.

- Nije izlazila iz kuće, nije radila, ne znam, možda sam joj ja preneo, ali nemam simptome. Ipak sam uradio test i očekujem rezultate - ispričao je Branislav.

Podsetimo, B. I. je rodom iz Kumanova, par se venčao prošle godine i svi su se radovali prinovi. Brankica je na svet donela dečaka teškog 920 grama i dugačkog 41 centimetar a on se sada nalazi u stabilnom stanju, u inkubatoru i na veštačkoj ventilaciji.

RepublikaFoto: facebook.com/BranislavIvanovic
Branislav i Brankica

Brankica je u Niš je stigla 3. jula ali joj se stanje pogoršalo pa je 18. jula priključena na respirator. Kako je postojala opasnost da će preminuti, 27. jula je obavljen porođaj carskim rezom, beba je spasena, ali je trudnica preminula od srčanog zastoja.

 

 

 

Kod nje nije laboratorijski potvrđen virus, ali je imala kliničku sliku ove bolesti. Ona je druga trudnica sa simptomima korone koja je preminula u niškoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading