Otkriven moguć uzrok saobraćajne nesreće koja se desila kod Čačka: Mladića brzina odvela u smrt!

Autor: srbijadanas.com, republika.rs

Hronika

26.07.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu popodne u Prijevoru, a u kojoj je poginuo Savo T. (21) iz Čačka, najverovatnije je neprilagođena brzina, kojom se kretao vozač "pežoa" A. Ć., u kome je na mestu suvozača bio Savo T.

RepublikaFoto: rtvpancevo.rs
Foto: Ilustracija

Policija još ispituje sve okolnosti nezgode, kao i razloge zbog kojih je A.Ć. u jednom momentu prešao u levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa kombijem usled čega su oba vozila sletela u kanal pored puta.

- Savo je bio divan i primeran mladić. Verovatno je da su njih dvojica bili na kupanju na Kamenici, pa su se vraćali kući. U to vreme je počela kiša, pa je moguće i da je kolovoz bio klizav, a svima nam je poznato da A.Ć. voli brzu vožnju - ispričali su Savovi prijatelji skrhani od bola zbog njegove pogibije.

 

A. Ć. se i dalje nalazi u čačanskoj bolnici, gde je primljen sa teškim povredama. Savo je na mestu nesreće podlegao povredama, a vatrogascime je trebalo dosta vremena da iseku lim auta kako bi izvukli njegovo telo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading