Oteli čoveka pa mu tražili pare: U ključnom trenutku uspeo je da pobegne iz kandži otmičara

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

25.07.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navode, sumnja se da je S.K. rođen 1986. godine, 22. jula, u večernjim satima, dovezao tridesetšestogodišnjeg muškarca u stan D. M. koji je rođen 1982., gde su uz pretnje, zahtevali da im preda veću količinu novca.

Sutradan su, kako se sumnja, odvezli oštećenog u kuću B.B., rođenog 1984., da bi narednog dana, prilikom pokušaja da promene lokaciju, tridesetšestogodišnji muškarac uspeo da pobegne.

Policijski službenici su ubrzo pronašli i uhapsili osumnjičene, a pretresom stanova u kojima oni borave, policija je kod B. B. pronašla devet grama amfetamina i vagu za precizno merenje, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading