SUD NA POTEZU: Tužilaštvo traži pritvor za ubice Simovića, EVO KAKO SU SE OSUMNJIČENI BRANILI PRED TUŽIOCEM

Autor:

Hronika

22.07.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradskoj policiji pre dva dana su se predala trojica mladića koji se dovode u vezu sa ubistvom Borivoja Simovića (30) na Senjaku. Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je pritvor za svu trojicu jer nemaju prijavu boravišta, zbog uticaja na svedoke, zato što su već osuđivani i zbog uznemiravanja javnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Borivoje Simović/Mesto zločina

Kako se saznaje I. V., M. M. i A. N. u policiju su došli u pratnji adokata i branili su se ćutanjem.

Borivoje Simović, podsetimo, ubijen je 25. juna oko 22.30. Istražitelji su odmah došli do podataka da se on kobne večeri sastao sa nekoliko osoba, kao i da je došlo do svađe a potom i pucnjave. Posle pucnjave, Simović je privatnim automobilom prebačen u Urgentni centar, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

 

 

- Policija je odmah sa lica mesta uzela snimke sa sigurnosnih kamera kao i čaure pronađene na licu mesta. Takođe, pronađen je i jedan pištolj - rekao je izvor iz istrage.

 

Podsetimo, spekulisao se da je pozadina obračuna na Senjaku navijačko-krimialni obračun, ali su rođaci ubijenog tvrdili da on nije kriminalac već da je "ubijen iz ljubomore".

Ubijeni je, prema nezvaničnim informacijama imao kriminalni dosiije zbog napada na policiju i nedozvoljeno držanje oružja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading