Sudski veštak zaražen koronom! Suđenje Malčanskom berberinu odloženo do daljenjeg

Autor:

Hronika

22.07.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak suđenja Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje devojčice pred Višem sudu u Nišu odloženo je do daljenjeg.

RepublikaFoto: Republika
Trenutak hapšenja Malčanskog berberina

Na današnjem ročištu kao svedoci odbrane trebalo je da se pojave sudski veštaci medicinske struke, ali je jedan od njih pozitivan na virus korona, dok je drugi u samoizolaciji.

Roditelji devojčice Aleksandra i Robert K. negoduju što se suđenje odlaže Ninoslavu Jovanoviću, jer je to za njihovo dete, kako kažu, samo produžetak agonije.

Groblje na kojem je uhapšen Malčanski berberin

Malčanski berberin optužen je da je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju devojčicu na putu do škole. Uhapšen je posle 17 dana intenzivne policijske i vojne portage, 5. januara na malčanskom groblju u blizini svoje kuće gde je došao nakon što ga je policija umalo uhvatila pa je devojčicu ostavio za sobom i on dalje pobegao sam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading