Najnoviji detalji iz istrage jezivog zločina u Vranjskoj banji: Ubica ispalio osam metaka u Slavoljuba, ženu mu upucao u leđa!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

22.07.2020

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je u Slavoljuba M. (47) ispalio osam metaka, dok je njegovoj nevenčanoj supruzi Brankici A. (41) pucao jednom u leđa. Zločinac je u supružnike pucao sa udaljenosti od metar i po do dva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo su prvi rezultati istrage o surovoj likvidaciji supružnika u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, čija su tela pronađena u lokvi krvi u dvorištu njihove kuće. Zločin se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, a tela je pronašao Brankin otac, koji je došao da proveri zašto mu se ćerka nije pojavila na poslu i ne odgovara na telefonske pozive.

Istraga je do sada dovela policiju do dve sumnjive osobe, ali se detalji zasad ne saopštavaju. U toku su i opsežne istražne radnje, koje bi trebalo da rasvetle do sada nezapamćeni zločin u ovom kraju.

- Detaljni rezultati obdukcije još se očekuju. To bi donekle trebalo neke stvari u istrazi da učini jasnijim. Policija intenzivno radi na slučaju, pretreseni su neki objekti i naložene druge radnje. Radi se o jednom složenom slučaju - kaže viši tužilac u Vranju Danijela Trajković.

Prema poslednjim informacijama, jedan detalj je posebno zanimljiv za istragu. U trenutku kada je ubijen, Slavoljub je u ruci imao baterijsku lampu, i pretpostavlja se da je čuo neke zvuke u dvorištu ili da ga je neko pozvao da izađe, pa je on istrčao u donjem vešu ispred kuće. Sumnja se takođe da je Brankica, kada je čula pucnje, krenula za suprugom, a onda je ubica i njoj pucao u leđa.

Na eventualne motive dvostrukog ubistva navode razgovori sa članovima porodice i prijateljima. Kako nezvanično saznajemo, o Brankici svi imaju samo reči hvale, dok se Slavoljub dovodi u vezu sa sumnjivim poslovima. Priča se, takođe, da je imao neki novac i da se bavio zelenaštvom, a navodno mu nije bilo strano ni korišćenje narkotika.

Gotovo su svi sigurni da je ubica želeo da likvidara samo Slavoljuba, a da je njegova supruga ubijena ili slučajno ili zato što je bila jedini svedok događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading