SASLUŠAN MALBAŠA, TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO PRITVOR! Republika otkriva kako se branio bivši fudbaler Partizana!

Autor: Republika

Hronika

21.07.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije i Crne Gore Nikola Malbaša (43), osumnjičen da jenožem pokušao da ubije Igora Neškovića Cigu (47), koji je policiji poznat zbog krađe kola i trgovini drogom, negirao je krivicu, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Malbaša

Prema našim informacija, tužilaštvo je predložio određivanje pritvora bivšem igraču Partizana zbog mogućeg uticaja na svedoke.

Kao drugi razlog, kako saznajemo, tužilaštvo je navelo mogućnost da Malbaša dovrši krivično delo.

- Okrivljeni je saslušan od strane postupajućeg zamenika javnog tužioca i tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela. U ovom trenutku nadležni sud odlučuje po predlogu ovog tuzilastva za određivanje pritvora prema okrivljenom. U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati ostećenog, kao i ostale svedoke - naveli su iz tužilaštva.

Podsetimo, kako je Republika prva pisala, krvavi obračun desio se u Bačkoj ulici zbog neraščišćenih računa.

- Nešković je dobro poznat policiji kao kradljivac automobila, ali je nakon robije zbog tih dela rešio da pređe na viši nivo i postane diler narkotika. Među njegovim saradnicima našao se i Nikola Malbaša, za kojeg policija još ispituje da li je i on diler ili samo zavisnik. Sigurno je samo da je neko nekom tu dugovao veliki novac - rekao je tada izvor Republike blizak istrazi.

 

Kobne večeri Nešković, kojeg zovu Ciga, parkirao se kod okretnice autobusa 83 i 18 i mirno čekao Malbašu, kao i uvek, a prema našim informacijama, on i živi u ulici pored.

 

- Čim je bivši fudbaler Partizana seo u kola, počela je rasprava oko dugova. Malbaši je u jednom trenutku pao mrak na oči, pa je izvadio nož i nekoliko puta ga zario Neškoviću u stomak i istrčao iz automobila. Nešković je ostao bespomoćan na mestu vozača, pa ga je verovatno primetio neko od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u Urgentni centar - navodi naš sagovornik.

 

Inače, Malbaši se gubi trag u medijima kada mu je 2008. istekao jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača duple krune Šandongom, koju je tada vodio bivši trener crno-belih, a sada selektor Srbije Ljubiša Tumbaković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading