"TEGOM SAM SE BRANILA! Nisam htela da ga ubijem" - Crnogorka Sanja Radojičić (27) policajcima priznala ubistvo

Autor:

Hronika

20.07.2020

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska državljanka Sanja Radojičić (27), koju je policija uhapsila u iznajmljenom stanu u centru Beograda sat vremena nakon što je u subotu oko sedam sati ujutru ubila Aleksandra Obradovića (51), priznala je zločin pred policijom, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ulaz u zgradu u kojoj se desilo ubistvo

- Sanja je rekla da nije želela da ubije Aleksandra, ali da je u samoodbrani, plašeći se za život, tegom udarila čoveka i ubila ga na licu mesta - otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Ubistvu u stanu na sedmom spratu stambene zgrade u Deligradskoj ulici, prema rečima komšija, prethodio je 20-minutni verbalni i fizički sukob. Jedan od suseda koji stanuje dva sprata ispod stana u kom se dogodila tragedija ispričao je da je Sanja iznajmljivala stan u njihovoj zgradi poslednjih nekoliko meseci, a da je muškarac koji je ubijen bio kod nje u poseti.

Vrištala sa terase

Sanja je, prema kazivanju komšija, posle zločina izašla na terasu i dozivala pomoć pošto je shvatila da je udarac tegom za vežbanje Aleksandru bio smrtonosan. Prizor je prestravio komšije i više njih je istovremeno zvalo policiju i Hitnu pomoć. U stanu je zatečen potpuni haos, što potvrđuje priče da su se Radojičićeva i Obradović borili.

- Tu tamnokosu devojku sam video nekoliko puta u prolazu u zgradi. Mislim da je živela sama. Izgledala je nekako odsutno, kao da je u svom svetu. Komšinica Olgica mi je rekla da je taj čovek koji je stradao bio njen gost. Pre ubistva čula se strašna buka i vika iz stana. Policija je našla drogu u tom stanu - priča ovaj komšija.

Zbog svega što se dešavalo, on ne isključuje mogućnost da je muškarac pod dejstvom narkotika nasrnuo na Radojičićevu.

- Možda je čak i pokušao da je siluje, a ona ja u samoodbrani posegla za tegom - rekao je ovaj stanar Deligradske broj 20.

Sa prozora stanova komšije su krišom ispratile dešavanja kobnog jutra i videli su kad je Sanju policija odvodila u pritvor.

- Devojka je izgledala izbezumljeno. Nismo videli krv na njoj, kako smo posle čuli u vestima. Uz nju je išla i ekipa Hitne pomoći. Ubijenog su izneli iz stana i mrtvačkim kolima ga odvezli, verovatno na obdukciju - rekao je komšija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading