Monstrum ZAPALIO ŽIVU devojku! Idiotski razlog - LJUBOMORA

Autor: Republika

Hronika

19.07.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen je R.B. zbog sumnje da je devojku Z.K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi živu zapalio zbog ljubomore 13. jula, a ona je dva dana kasnije preminula od zadobijenih opekotina.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

On je nakon par dana skrivanja, juče uhapšen, a danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog krivičnog dela teško ubistvo na svirep način, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.


Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, dodala je Bjeloš.

R.B. se sumnjiči da je sačekao žrtvu u zgradi u kojoj je stanovala, prišao joj i polio je benzinom iz kanistera koji je unapred pripremio, a potom je zapalio.

Z.K. je zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula 15. jula.

Saopštenje MUP-a

RepublikaFoto: Republika.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Smederevu, uhapsili su R. B. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je on 13. jula ove godine u Novom Beogradu na ulazu jedne zgrade polio benzinom i potom zapalio šezdesetšestogodišnju ženu, koja je posle nekoliko dana, usled zadobijenih povreda, preminula na Vojnomedicinskoj akademiji.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading