TEGOM SMRSKALA GLAVU LJUBAVNIKU! Jezivi detalji stravičnog ZLOČINA U CENTRU BEOGRADA!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

18.07.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja R, državljanka Crne Gore, uhapšena zbog sumnje da je ubila svog 24 godine starijeg partnera Aleksandra O.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Crnogorska državljanka Sanja R. (27) uhapšena je u stanu u Deligradskoj ulici u centru Beograda zbog sumnje da je juče ujutru udarcima tegom ubila svog partnera Aleksandra O. (51). Zločin se desio oko osam sati, a prethodila mu je žestoka svađa.

- Sumnja se da su Sanja i Aleksandra, koji su navodno bili u ljubavnoj vezi, prethodne noći zajedno pili i koristili narkotike, pa su se posvađali i žestoko potukli. Posle gađanja stvarima i makljaže, ona je dograbila teg za vežbanje i udarila Aleksandra njime u glavu - kaže izvor.

- Posle zločina izašla je na terasu i sva krvava dozivala pomoć. Vikala je da se zaključala u stanu i da je izgubila ključeve. Prolaznici su tada pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć, a kada su obili vrata, zatekli su mrtvog čoveka sa povredama po glavi i telu. U stanu su nađeni i tragovi narkotika, pa se proverava da li su konzumirali kokain pre svađe.

Foto: pixabay.com

Vrata stana u kome se zločin dogodio juče su bila zapečaćena, a komšinica koja živi na spratu ispod kaže da je od rane zore čula svađu.

- Čula sam dreku i pomeranje stvari, zvučalo je kao da se gađaju predmetima. Devojka je vrištala i cičala, ali nisam mogla ni da naslutim šta se dešava. Ubrzo nakon toga sam izašla, a kada sam se vratila, bilo je mnogo policije. 

Tada sam saznala da se desilo ubistvo, ali sam pomislila da je devojka ubijena jer sam uglavom čula zapomaganje žene - priča zaprepašćena stanarka zgrade u Deligradskoj ulici.

Policija je tokom uviđaja pronašla i teg, kojim je, kako se sumnja, Sanja usmrtila Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading