ŠOK ISPOVEST devojke koja u stomaku nosi bebu serijskog silovatelja iz Srbije: SVE JE GNUSNA LAŽ!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

18.07.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša K, serijski silovatelj iz Srbije, koji je posle nekoliko nedelja potrage uhapšen u Berlinu, živeo je u tom gradu sa svojom devojkom Milijanom, koja bi idućeg meseca trebalo da rodi njihovo prvo dete.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Srbin u Nemačkoj silovao osam žena

Nesrećna žena odbija da poveruje da je njen partner počinio ovako gnusne zločine. Sve vreme ponavlja - "to su laži, ovo je noćna mora".

Milijana M. (23) u sebi nosi bebu ovog silovatelja - i ne želi da prizna sebi da je Siniša K. (29) zlostavljao nekoliko žena u Berlinu.

Milijana je sa Sinišom u vezi oko godinu dana. Par je poslednjih sedam meseci nelegalno živeo u Nemačkoj, gde je navodno zarađivao novac.

Sredinom juna, dva meseca pre termina u kojem bi trebalo da im se rodi dete, ova mlada žena otputovala je u Srbiju. Upravo je u tom periodu Siniša K. počeo da siluje žene u Berlinu. Istražitelji ga sumnjiče za čak osam slučajeva zlostavljanja.

Nemački Bild je razgovarao sa trudnom Milijanom.

- Ono što ljudi pričaju o njemu su gnusne laži. On je moj muž, imam dete sa njim. Najbolje ga znam. Ovo je noćna mora - rekla je ona.

Siniša je zbog silovanje devojčice proveo pet godina u zatvoru

Mlada žena trebalo bi da se porodi u avgustu.

Ne pomaže ni to što ona dobro zna da je Siniša K. već ležao u zatvoru u Srbiji, zbog silovanja maloletnice u Zrenjaninu 2012. godine.

Siniša je, baš kao što je to činio i sa svojim žrtvama u Nemačkoj, maloletnicu presreo na uglu ulica Obala Pionira i Skerlićeve u Zrenjaninu, upitavši je koliko ima sati. Nakon što je dobio odgovor, nastavio je da se kreće ulicom, a posle pet, šest minuta, potpuno iznenada, vratio se i nasruo na nesrećnu maloletnicu s leđa.

On je devojčicu oborio na zemlju, stavio joj ruku na usta i zapretio joj da ne viče i ne brani se ili će je "izbosti nožem i baciti u Begej".

Podmuklo je devojčici rekao i da ga je drugi mladić unajmio da je otme i naredio joj da krene sa njim pored reke Begej... Preplašenu devojčicu gurnuo je sa staze, rekao joj da čučne, a onda je obljubio.

- Bio je uvučen u nešto što nije trebalo da radi kad je bio mlađi - glasi Milijanino objašnjenje na ovo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading