DA SRCE PUKNE: Ova žena je izgubila ćerku u saobraćajki kod Prijepolja!

Autor:

Hronika

18.07.2020

10:27 >> 12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina T. je, kako Srpski telegraf saznaje, uspešna preduzetnica kojoj se život srušio u trenu kada je saznala za nesreću dece sa njenim bivšim mužem.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com
MAJKA POGINULE DEVOJČICE KLARE Katarina T.

Katarina je pre dve godine pred učešće na jednoj konferenciji u Beogradu ispričala za jedan magazin da je majka dvoje dece pored toga što uspešno gradi karijeru u privatnom sektoru. 

-  Diplomirala sam tehnologiju na Poljoprivrednom fakultetu, a ljubav su mi proizvodnja i poljoprivreda. Poslu su me naučili roditelji još u ranom detinjstvu, na čemu sam im beskrajno zahvalna. Sada zapošljavam oko 80 ljudi, uglavnom žena. Moja firma se bavi uzgojem, klanjem i preradom živinskog mesa i uslužnom delatnošću. Rođena sam 21. aprila i imam dvoje dece, dečaka Lea i ćerku Klaru - rekla je Katarina tada. Inače, ona i njen bivši surug otac njene dece, Ivica  D. su svojevremeno nadogradili posao i u Pančevu otvorili ketering. 

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja poginula je Klara D. (11) kada je njen otac Ivica D. kolima sleteo u reku Lim sa nesrećnom devojčicom i njenim godinu dana starijim bratom Leom.

Deca su sa ocem bila na Zlataru na odmoru, a nesreća se dogodila kada su se u četvrtak popodne vraćali na Zlatar iz šetnje po Prijepolju i okolini.

Kada je porodica sletela u reku, otac i sin su se odmah spasili, a za devojčicom se tragalo 15 sati. Na kraju su je spasilacke ekipe pronašle u automobilu pod vodom.

Klarina majka Katarina T. je bila u Pančevu u vreme nesreće, ali je još iste noći stigla u Prijepolje.

Inače, ona je razvedena od Ivice i delila je starateljstvo nad decom sa njim. Katarina je, kako Srpski telegraf saznaje, uspešna preduzetnica kojoj se život srušio u trenu kada je saznala za nesreću dece koja su bila na odmoru sa njenim bivšim mužem. Pre nekoliko godina ova Pančevka je izabrana za jednu od najuspešnijih dama u privatnom biznisu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading