Ispovest oca Srbina monstruma koji je silovao 8 žena u Nemačkoj: I ovde je bio na robiji, mislio sam da se opametio!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

17.07.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga je pala u nesvest kad je čula šta je Siniša uradio u Nemačkoj, a ja, da mogu da me nema, uradio bih to. Mi smo poštena porodica, sinove sam gledao da izvedem na put, a ne da uradi nešto što normalan čovek ne bi uradio.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Silovatelj koji je otišao u Nemačku da spopada žene

Ovo kaže Branislav K. (54) iz Melenaca kod Zrenjanina, otac Siniše K. (29), koji je u okolini Berlina uhapšen zbog sumnje da je u proteklih mesec dana u toj oblasti silovao osam žena.

- Moj sin je u Nemačku otišao u aprilu prošle godine da radi, zaposlio se na građevini. Ovde je robijao pet godina i tri meseca zbog krađa, ali i jer je spopadao neku devojku. Verovao sam da ga je zatvor opametio i da će okrenuti drugi list. Izgleda da je tamo doživeo neke traume, koje nije ispoljavao pred nama, bio je tankih živaca, a sada je očigledno potpuno prsao - priča očajni otac i dodaje da ne isključuje mogućnost da se njegov sin odao narkoticima.

- Ovako nešto normalan čovek ne bi uradio. Ne znam kako ću ni šta ću posle ovoga, najradije bih da me nema, a žena mi je bolesna, operisana je. Moraću svoj krst da nosim na leđima - dodaje Branislav K.

Kako kaže, sin im se javljao do pre mesece dana.

- Sve je bilo u redu do pre mesec dana, kada se vratila njegova trudna supruga, koja je iz okoline Subotice, tad smo je i upoznali. Siniša je imao već jedan brak, ima i sina sa tom ženom. Svađali su se i ona ga je čak i tužila zbog neplaćanja alimentacije, dobijao je krivične prijave, a žena je zahtevala da isplati pola miliona - rekao je sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading