I NEBO PLAKALO U NOVIM KARLOVCIMA: Mali anđeli sahranjeni bez roditelja, jauci odjekivali grobljem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija (1) i Nikola (8) koji su u utorak oko 23 sata izgubili život u saobraćajnoj nesreći, danas su sahranjeni na groblju u Novim Karlovcima.

RepublikaFoto: Dejan Briza
Tuga!

Dva bela sanduka, na vencima beli gerberi, jauci koji odzvanjaju i mrve dušu... Celo selo je došlo da isprati dva anđela na večni počinak na mesnom groblju Novi Karlovci.

Opelo su održala tri sveštenika.

Roditelji nisu prisustvovali sahrani, ali bake, deke i ostala rodbina jedva su stajali na nogama od tuge.

Najgore je bilo bakama nastradale dece, koje su se potpuno slomile od žalosti, te su prisutni morali da ih pridržavaju kako se ne bi onesvestile.

Foto: Republika

U  trenutku kada su izneti kovčezi iz kapele granulo je sunce, a mnogi su to nazvali Božjim čudom.

Na sahranu je došlo više od stotinu ljudi, a svi su ispoštovali mere i nosili zaštitne maske. Pogrebni radnici su takođe delili besplatne maske, kako bi svi bili bezbedni.

Tragedija

Podsećamo, Milan Živković (34) je u utorak oko 23 sata sleteo kolima sa puta blizu Novih Karlovaca i zakucao se u drvo, dok se sa suprugom i troje dece vraćao sa jednog slavlja u Novom Slankamenu. Milan i Vanesa (26), nakon stravične nesreće u kojoj su izgubili ćerku Nataliju (1) i sina Nikolu (8), zbrinuti su u KC Vojvodine. Uprkos teškim povredama, stanje im je stabilizovano, pa je majka prebačena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, a njen suprug u Institut u Sremskoj Kamenici, na grudnu hirurgiju. Četvorogodišnji Mateja, koji se nakon nesreće izvukao iz prevrnutog auta i zaustavio traktoristu koji je prolazio, nalazi se u dečjoj bolnici u Novom Sadu, ali ima samo kontuziju glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading