Sud pregledao snimke ubistva Gorga Darmanovića: Ždrokinac nosio fantomku

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

17.07.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Saši Đurđanoviću i Sretenu Matejiću, optuženima za pomaganje u ubistvu Gorgije Darmanovića pre dve godine, u četvrtak su u Višem sudu u Beogradu pregledane fotografije i video-snimci sa nadzornih kamera.

RepublikaFoto: ewn.co.za/printscreen
Gorg Darmanović

Na jednom od njih vidi se kako, koji minut posle 12 časova i vremena likvidacije, dvojica na skuteru odlaze ulicom nedaleko od mesta ubistva. Đurđanović je rekao da su to on i pokojni Dejan Stanković Ždrokinac, koji se inače sumnjičio da je pucao u Darmanovića.

Na snimku se vidi da Đurđanović, koji vozi, nosi kacigu, dok iza njega sedi Stanković u crnoj majici kratkih rukava i nečim crnim oko glave, što mu prekriva lice i profil. Tužilac kaže da je u pitanju fantomka i da liči na to, dok odbrana smatra da je Ždrokinac navukao kapuljaču. Đurđanović opet tvrdi da Stanković nije imao ništa na glavi, kad mu je mahnuo sa trotoara da ga poveze 200-300 metara do parkinga gde je ostavio auto.

- Možda je kad je seo iza mene navukao kapuljaču, ne verujem da je fantomka, ko bi se sa njom vozio po gradu - rekao je Đurđanović, koji tvrdi da nije znao da je Stanković prethodno bilo koga ubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading