Crna sudbina jedne porodice: Od malih nogu pratila ih je nesreća, Bogoljub se utopio pred očima svog brata

Autor: srbijadanas.rs, republika.rs

Hronika

16.07.2020

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronioci Žandarmerije pronašli su juče u Bovanskom jezeru telo 17-godišnjeg Bogoljuba Babića iz aleksinačkog sela Mozgovo. Nesrećni mladić, koji je bio neplivač, utopio se dan ranije naočigled svog brata Marjana, na mestu gde je dubina vode oko tri metra.

RepublikaFoto: youtube.com/TheOverkloker
Foto: Ilustracija

Marjan kaže da veoma teško podnosi gubitak mlađeg brata, ali da mu je pronalazak tela doneo malo olakšanje, jer će bar moći da sahrani nesrećnog Bogoljuba.

- Brinuo sam o njemu najbolje što sam znao nakon što nam je otac preminuo, a majka otišla iz sela. Radio sam, nisam birao posao da bih obezbedio hranu i sve što nam je bilo potrebno. Bogoljub me je slušao, bio je dobar dečko... Kada sam krenuo na jezero, upozorio sam ga da ne dolazi tamo, ali me nije poslušao i to ga je koštalo života - priča očajni Marjan.

On dodaje da je kobnog dana došao do Bovanskog jezera jer je na obali trebalo da obavi jedan posao za nadnicu.

- Betonirali smo neki zid kada sam ugledao Bogoljuba kako dolazi. Nisam mu se obradovao, znao sam da je neplivač i bojao sam se najgoreg. Doviknuo sam mu da ne ulazi u vodu, ali on je to ipak učinio. Najpre je bio u plićaku, kad su se pojavila neka deca sa plastičnim dušekom. On ga je uzeo i popeo se na njega. Dušek je bio mokar i Bogoljub se okliznuo i nestao u vodi. Svi smo pritrčali, uleteli u vodu za njim, tražili ga, ali uzalud - opisuje Marjan nesreću.

Meštani Mozgova kažu da je Marjana i Bogoljuba od malih nogu pratila nesreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading