SAHRANJEN ESTRADNI MENADŽER BOR LALEVIĆ (39): Poslednji pozdrav od "Delija", Ace Lukasa, Ace Pejovića...

Autor:

Hronika

15.07.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj da neću nikada da te ostavim, da te zaboravim, dobro znaj da uvek tu sam ja...

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Bor Lalević

Odjekivala je pesma, nezvanična himna navijačke grupe "Delije", juče bežanijskim grobljem na poslednjem ispraćaju estradnog menadžera i velikog zvezdaša Bora Lalevića (39), kog je odnela korona.

Uz mere predostrožnosti, na sahrani se okupio veliki broj ljudi, a tuga na njihovim licima bila je neopisiva. Umalo nije zaplakao i sveštenik koji je držao opelo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sahrana

- Malo je onih dana u kojima ne obavljam ovu dužnost, a naročito je retko da nekog nisam poznavao, a da me je ovoliko pogodila i dirnula tuga ljudi koji ispraćaju ovog čoveka - rekao je sveštenik.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

Među onima koji su došli da isprate Lalevića bili su i njegovi saradnici sa estrade Saša Matić, Aca Lukas, Aco Pejović... Kažu, Bora su voleli svi, zvali, nazivajući ga dobrim medom estrade.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Aco Pejović

- Odgajan je, vaspitan i školovan da sam odabere svoj put. Bio je pravoslavac i ako je nekad nešto zgrešio, nadam se da ćete mu sve oprostiti. Njegova velika ljubav bila je Zvezda. Nažalost, nije izdržao u borbi s ovim opakim nevidljivim neprijateljem. Mislim da je na nekom lepšem mestu, neka mu je večna slava - sa teskobom je izgovorio Borov otac, opraštajući se poslednji put od sina.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Saša Matić

Okupljeni su potom diskretno među sobom podelili baklje, zapalili ih i digli visoko, a onda su se ponovo zaorile pesme "Delija". 

Foto: ST/V. LUKIĆ
Boban Rajović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading