PREMINUO POZNATI MENADŽER BOR LALEVIĆ (41): Korona ubila dobrog medu naše estrade

Autor:

Hronika

13.07.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je omiljen među pevačima. U poslednje vreme radio najviše sa Leksington bendom i OK bendom

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Bor Lalević

Crni dan za estradu. Vest o smrti poznatog estradnog menadžera Bora Lalevića (41), koji je izgubio bitku sa koronavirusom, ostavio je u šoku mnogobrojne pevače koji su s njim sarađivali. Kako su nam juče rekli, mnogima je bio oslonac i podrška i desna ruka u poslu, a zbog fizičke konstitucije i dobre duše, zvali su ga Meda.

Sarađivao je sa mnogobrojnim izvođačima, od Ace Pejovića, preko Saše Matića i Milice Todorović do Leksington benda, kom je organizovao spektakularan koncert u Beogradskoj areni 8. marta, samo nekoliko dana pre uvođenja vanrednog stanja zbog korone.

- Neka te nebeski anđeli čuvaju, dušo najveća. Volimo te zauvek - napisali su momci iz Leksington benda na Instagramu, opraštajući se od Lalevića.

Pevači u šoku

ACO PEJOVIĆ

Lako moj... Hvala ti za sve što si mi bio u životu. Nikada te tvoj brat zaboraviti neće. Spavaj mirno, bratiću moj

SAŠA MATIĆ

Ne mogu da verujem. I ne mogu da opišem kako se trenutno osećam. Zatečeni smo svi i neizmerno tužni zbog ogromnog gubitka ovog velikog čoveka. Prijatelju moj, počivaj na boljem mestu od ovog. Neka te anđeli čuvaju i brinu o tebi. Ovde ćemo teško bez tebe. Porodici najiskrenije saučešće

MILICA TODOROVIĆ

Počivaj u miru, druže, neka te anđeli čuvaju

SEKA ALEKSIĆ

Putuj sa anđelima, mili naš prijatelju

SLAĐA ALEGRO

Počivaj u miru, medo naš. Voli te Maša uvek i zauvek

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Dobri naš Bor. Ljudina. Dobar čovek. Požrtvovan saradnik, uvek nasmejan i spreman na akciju

Tugu ne kriju ni članovi OK benda, koji su se na estradu na velika vrata vratili 28. decembra 2019. koncertom u Sava centru. Iza tog spektakla je stajao Lalević.

- Matorane moj dragi... Kada smo se nedavno vraćali sa jednog tužnog skupa, ni u najgorem snu nisam mogao da pomislim da će sledeći biti tvoj. Tako si kratko bio tu, a toliko toga si ostavio za sobom. Uvek ćemo te pamtiti, putuj sa anđelima i neka ti je večna slava i hvala - napisao je pevač i frontmen OK benda Goran Gluhaković.

Vest o smrti menadžera tokom finala "Zadruge 3" saznala je i pevačica Anabela Atijas. Ona je zanemala od šoka kada joj je bivši suprug Andrej Atijas saopštio da je umro Bor.

Lalević je hospitalizovan pre dve sedmice sa teškom kliničkom slikom, priključen je na respirator, a lekari su se lavovski borili da ga spasu. Nažalost, virus je bio jači. Ni njegovi najbliži prijatelji ne znaju da je imao neke pridružene bolesti.

Lalević je bio direktor "Kamarad produkcije", koja je organizovala veliki broj koncerata, kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading