Ovo je MMA borac na koga je pucano u Odžacima: Vatra otvorena dok su ispred kafićia bile žene i deca

Autor:

Hronika

09.07.2020

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak oko 16 sati, u Odžacima je ispred kafića "Kleopatra" došlo do oružanog napada na poznatog MMA borca Vladimira Filipovića. Pucnjava se dogodila u momentu kada se na ulici nalazio veliki broj ljudi, a među njima su bile i majke sa decom.

RepublikaFoto: youtube.com/creativeMMA
Vladimir Filipović

Vatra je otvorena dok je Filipović prolazio svojim automobilom pored kafića. Na svu sreću niko nije povređen.

Odmah nakon pucnjave policija je blokirala teren, izvršila uviđaj i započela potragu za počiniocima. Prema nezvaničnim informacijama, privedene su dve osobe koje se sumnjiče za napad.

Vladimir Filipović je poznati MMA takmičar koji se borio u oktagonima širom sveta. U svojoj karijeri zabeležio 10 pobeda i 3 poraza, no i pored vrhunskih sportskih dostignuća ovo nije prvi napad na njega. Prošle godine ispred porodične kuće mu je zapaljen automobil, a oni koji su upućeni u ceo slučaj kažu da je ovo bila poruka zastrašivanja. Današnja pucnjava izgleda samo da je nastavak niza pretnji  koje neko upućuje Filipoviću, jer prema pojedinim procenama napadači nisu imali nameru da ga ubiju već samo da ga uplaše.

Meštani Odžaka navode da je kafić ispred koga se odigrala pucnjava poznato mesto gde skupljaju kriminalci.

- Svi znaju da se ovde sastaju kriminalci, da je vlasnik kafea na poternici i u bekstvu, ali lokal i dalje radi, a vode ga sumnjivi tipovi. Neko mora da zašti građane od toga - kaže jedan meštanin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading