Nastavnica iz Bele Crkve poginula nakon što joj je pozlilo za volanom: Poslednje reči njenog muža upućene njoj izazivaju jezu

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.07.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnica matematike Branka J. (30) iz Kruščice poginula je u nesreći prekjuče u 17 časova u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi, kada joj je, dok je vozila svoju dvomesečnu bebu, pozlilo, pa je automobil skrenuo sa puta i udario u stub.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

Prema saznanjima koja prenose mediji, Branka J. je u sredu, iz sela Kruščica, odvezla svoju bebu na redovan pregled u Savetovalište belocrkvanskog Doma zdravlja. Posle pregleda bebe, Branki J. je bilo loše pa je pozvala svog supruga.

- Muž je zaposlen u Beogradu i u to vreme bio je na poslu. Mlada žena mu je rekla da joj je loše, a suprug, kao da je predosetio da bi nešto moglo da krene po zlu, joj je savetovao da u takvom stanju, ne seda za volan, da ne bi ugrozila i svoj i bebin život - prenosi izvor koji je upućen u detalje istrage.

Da li je Branka J. ipak pomislila da će biti u stanju da bebu i sebe odveze tih nekoliko kilometara do kuće u Kruščici, za sada nije poznato. Ipak, mlada žena je sela u automobil "citroen pikaso", a u sedište za bebe stavila dete.

Krenula je ka kući, ali joj je kako se veruje, pozlilo, izgubila je kontrolu nad volanom, skrenula sa puta i automobil se zakucao u stub.

Ekipa Hitne pomoći je došla na mesto nesreće, pokušali su da je reanimiraju, ali bezuspešno. Beba je, za svaki slučaj, odmah prebačena u bolnicu. Branka J. je kako saznajemo, za sobom ostavila supruga i dvoje male dece.

Bila je nastavnica matematike u osnovnoj školi u selu Kruščice, a diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, Department za matematiku i informatiku. Mlada žena je sahranjena juče popodne u selu Kruščica kod Bele Crkve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading