Šef "rakovičkog klana" ustao iz mrtvih?

Autor:

Hronika

22.10.2017

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Stojković Stojke (40), vođa "rakovičkog klana", koji je početkom septembra upucan u Barseloni, ako je suditi po slici koju je okačio jedan od njegovih sinova na društvenim mrežama, uspešno se oporavio.

Foto: Privatna arhiva
Nebojša Stojković Stojke teško je ranjen početkom septembra u Barseloni

Nebojša je očigledno jedan od retkih koji je uspeo da preživi ovako brutalan napad, a njegov sin, koji je okačio fotografiju, zahvalio se svim prijateljima koji su bili uz njih u teškim trenucima.   

- Prenosim zahvalnost i pozdrave od našeg oca svima onima koji su mu dali podršku i molili se za njega tokom njegove borbe sa smrću i njegovom pobedom nad njom - napisao je Stojketov naslednik.

Inače, na fotografiji se može videti da Stojke na čelu ima ožiljak i oteklinu na levoj strani vilice, kuda mu je prošao metak.

Podsetimo, Nebojša Stojković Stojke teško je ranjen početkom septembra u Barseloni. Kako su mediji pisali, pretpostavlja se da iza napada na Stojkovića stoji "kavački klan" s obzirom na to da je on bio blizak suparničkom "škaljarskom klanu".   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading