NOVI SVEDOCI U SLUČAJU "MARJANOVIĆ" SVE REŠAVAJU, EVO I KO SU!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

22.10.2017

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica i Uroš Marjanović, Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić u ponedeljak bi trebalo da budu saslušani pred Višim tužilaštvom u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Vera Vukomanović bila je upućena u dešavanja u kući Marjanovića i odnose unutar porodice

Non-stop u kući

- S obzirom na to da su Miloš i Vladimir Marjanović protekle nedelje odbili da svedoče, smatra se da će to pravo iskoristiti i majka i sin uhapšenog. Veruje se da bi Zorica imala mnogo toga da kaže jer je sve vreme označavana kao najmisteriozniji član porodice, koji je sve Marjanoviće držao na okupu, a najmanje je govorila od svih. Ona je i na početku istrage odbijala da se podvrgne poligrafu, navodeći da to utiče na njenu bioenergiju - priča naš izvor.

Telefonski poziv

Veruje se da bi kuma Vera mogla da progovori o odnosima među ukućanima i na taj način otkrije kakva je atmosfera vladala kod Marjanovića. Takođe, ona može da ima saznanja o danu kad je Jelena nestala. Biće joj postavljena pitanja u vezi sa slaganjem između Jelene i Zorana, ali i da li se pokojna pevačica nekada žalila na supruga i njegove roditelje, naročito nakon tvrdnji drugih svedoka da je ona tamo živela kao robinja - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/Katarina Cvijović

Policajac Boris Pucić mogao bi da bude važan svedok jer je on, prema Zoranovom iskazu u tužilaštvu, prva osoba koju je pozvao kad je shvatio da mu je supruga nestala. Marjanović je tada naveo da je svog prijatelja policajca nazvao jer je želeo da se raspita o proceduri u slučajevima nestanka, a da je tek nakon toga o svemu obavestio brata i oca.

- Svedočenje Borisa Pucića je ključno jer on jedini može da rasvetli u koliko ga je sati suprug ubijene pevačice zvao. S obzirom na to da je vreme smrti pevačice sporno, kao i vreme za koje Zoran tvrdi da se nalazio na nasipu, moguće je da bi Pucićev iskaz pomogao u rasvetljavanju ovog slučaja - dodao je izvor Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading