Pre tri nedelje mu spremali svadbu, a sada sahranu! Bojanova devojka u sedmom mesecu trudnoće, dete se nije ni rodilo, a već ostalo bez oca

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga i bol u domu stradalog Bojana Kutlešića (28), koji je u nedelju oko pet sati automobilom sleteo u Zlatarsko jezero! Niko ne može da veruje da ga više nema, a da su se koliko juče radovali njegovom braku i prinovi, koja je na putu, jer mu je supruga s kojom se oženio pre svega tri nedelje u sedmom mesecu trudnoće!

RepublikaFoto: facebook.com/DeeJayMystical/printscreen
Bojan Kutlešić

- Nismo još ništa čuli o uzroku nesreće. Bojanova supruga je trenutno kod nas, a u domu Kutlešića su rodbina i prijatelji koji dolaze da izjavljuju saučešće - kaže za naš list tašta nesrećnog mladića Ljilja Marić.

Ona navodi da sada mora posebno da pazi na ćerku Natašu (27), koja je u sedmom mesecu trudnoće, a zbog smrti supruga ne može da dođe k sebi od bola.

- Pre samo tri nedelje smo pravili svadbu i slavili njihovu dugogodišnju ljubav i dolazak bebice, koja samo što nije, a sada jadnom Bokiju spremamo sahranu - jedva je izgovorila Ljilja, a onda su je suze savladale i nije mogla više da razgovara.

 

 

Čekaj nas gore

Mladi Bojan je u slobodno vreme nastupao po barovima kao di-džej, a jedan prijatelj se u oproštaju prisetio i muzike koju je puštao.

- Čekaj nas gore, matori! Bar znam da ću jednog dana opet čuti neki tvoj miks i smejati se sa tobom. Bio si najbolji čovek među nama, počivaj u miru - napisao je Bojanov prijatelj na Fejsbuku.

Bojan je radio u Opštoj bolnici u Užicu kao medicinski tehničar gipser. U nedelju ujutru, nakon noćne smene, seo je u svoj reno laguna i krenuo ka Prijepolju u posetu babi i dedi. Međutim, kod Kokinog Broda, kako se sumnja, zaspao je za volanom, skrenuo u suprotnu traku i survao se niz liticu duboku oko 30 metara pravo u Zlatarsko jezero! Ribolovci koji su ugledali stravičan prizor kažu da su odmah pokušali da pomognu Bojanu, ali da je automobil ubrzo potonuo i nije mu bilo spasa. Ronioci Žandarmerije izvukli su beživotno telo mladića iz vode nekoliko metara od obale.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nesrećni mladić sa devojkom

Bojan je i na poslu bio omiljen, kako među kolegama tako i među pacijentima.

- Ako se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani nesnošljive tuge - ispričale su za medije kolege stradalog mladića.

Odlučivali centimetri

Bojan je autom prošao kroz uzani deo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa i survao se niz liticu.

- Gotovo je neverovatno kako je došlo do nesreće. Prošao je kroz toliko uzan prostor da su centimetri falili da Bojanov automobil udari ili u stranu nasipa ili bankinu i tako se zaustavi i ne surva niz liticu - ispričao je jedan od ribolovaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading