Devojčici (14) i mladiću (17) lekari se bore za život! Stravična nesreća kod Kule odnela 3 mlada života

Autor: Blic, Republika

Hronika

05.07.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe - mladić od 17 i devojka od 14 godina - u teškom su stanju nakon užasne saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u blizini Kule. U ovoj nesreći poginule su tri osobe, a mladić (23) koji je upravljao vozilom uhapšen je.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, tri devojke su poginule, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 3.45 na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je automobil Reno megan sleteo s puta.

Jedna od poginulih devojaka imala je 15 godina, potvrdili su iz policijske uprave Sombor. Nastradali su iz Vrbasa, Kule i Crvenke.

U automobilu je bilo šest osoba. Devojčica i jedan mladić su prebačeni u KBC Vojvodina i u kritičnom su stanju. Dvoje maloletne dece, četrnaestogodišnja devojčica i sedamnaestogodišnji dečak, hitno su prevezeni iz Opšte bolnice u Vrbasu u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

- Deca su u izuzetno teškom zdravstvenom stanju sa povredama opasnim po život. Dijagnostika je u toku - izjavila je dr Andrea Đuretić iz ovog Instituta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading