TRAGEDIJA KOD UBA: Građevinci se vraćali iz kafane, pa podleteli pod kamion! Poznanici o njima imaju samo reči hvale

Autor: Kurir, Republika

Hronika

05.07.2020

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš R. (50) i Aleksandar M. (45) iz Vrela kod Uba poginuli su u petak kada je "golf" u kome su bili podleteo pod kamion kojim je upravljao D. K. iz Uba u mestu Trlić, kada su se vraćali iz kafane.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati na putu Debrc-Ub-Koceljeva.

- Miloš je kobnog dana vozio "golf" smrti kada je, verovatno usled neprilagođene brzine i klizavog kolovoza zbog kiše koja je padala, izgubio kontrolu nad autom i podleteo pod kamion, koji je bio u suprotnoj traci. Kamion je imao i prikolicu, tako da je udes bio stravičan, vozilo je bukvalno bilo smrskano - rekao je izvor i dodao:

- Oni nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima i poginuli su na licu mesta. Prema rečima meštana Vrela, nastradali muškarci bili su vredni i pošteni ljudi koji su se bavili građevinom.

- Tuga! Oni su bili stubovi svojih porodica. Miloš je iza sebe ostavio sina, koji je završio osmi razred, i suprugu, koja je domaćica. Jedno vreme radio je i u inostranstvu. Kao da je znao da će poginuti, prošli vikend organizovao je druženje za drugare njegovog sina. Pekao im je prase i napravili su dobru žurku - kaže komšija i dodaje:

- Ni kod Aleksandra nije bolja situacija. Pored sina, ćerke i žene, imao je oca i majku. On je jedini donosio novac u kuću. Priča se po selu da su kobnog dana išli da dogovaraju neki posao. Bili su možda u kafani i popili koju čašicu više, ali to sad nije ni bitno, tragedija - tvrde meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading