Bolna ispovest oca višestrukog ubice: Samo želim da vidim unuka, a on mi se ne javlja

Autor: Novosti, Republika

Hronika

04.07.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znate vi kako je svaki dan buditi se sa tom mišlju... Ja da mrzim to dete i da se sudim sa njim, bio bih još veći zločinac - kroz plač, kaže Radoslav Zlatić, otac Siniše Zlatića, koji je 2. jula pre četiri godine, u napadu besa iz "kalašnjikova" rafalnim hicima usmrtio bivšu suprugu Dijanu i još četiri osobe i ranio 22 ljudi u jednom lokalu u Žitištu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Zlatić kaže da ne želi da pravda postupak svog sina. Jer, za to što je učinio, kako kaže, izdržava kaznu od 40 godina.

- Znam kako je roditeljima i sestri Sinišine bivše supruge. Nema tu nikakvih reči utehe. Ali ta priča da sam tužio unuka Nemanju da bih nešto grabio od njega... - plačnim glasom priča Radoslav.

Objašnjava nam da su se porodična kuća Zlatića, od oko 200 kvadrata, na ulazu u Žitište, i poslovni prostor gde se obavljao tehnički pregled vozili vodila na starijeg sina Aleksandra, koji je nakon njihovog dolaska iz Slavonije jedini imao ličnu kartu Srbije. Radoslav sada pokušava da deo prostora prevede na svoje ime.

- Više puta sam Centru za socijalni rad u Žitištu podnosio molbu da viđam Nemanju. On mi se ne javlja na telefon, a voleo bih da ga vidim, da popričam sa njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading