OTKRIVAMO KO JE BEGUNAC IZ VOJNE BEZBEDNOSTI: Muž glumice na poternici zbog "Jovanjice"!

Autor:

Hronika

04.07.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezbednjak iz Vojske Srbije Saša Vujisić, za kojim je ove nedelje raspisana poternica zbog učešća u proizvodnji marihuane na imanju "Jovanjica", trenutno se skriva u Americi, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Instagram.com/sasha.woo
Saša Vujisić

 Vujisić je, inače, drugi suprug glumice Jelene Jovičić i otac njenog drugog deteta!

Skrivaju vezu

Jelena često na društvenim mrežama deli svoje, kao i snimke ćerke i sina, dok sa mužem ima samo jednu fotografiju. Osim što ne objavljuje njihove zajedničke fotografije, ona retko i govori o Saši. Ista situacija je i kod njega, pa osim nekoliko komentara koje su razmenili ispod pojedinih fotografija, nema drugih dokaza da su zajedno. Ipak, Saša revnosno, pod skrivenim imenom, obaveštava prijatelje na Instagramu o svom kretanju. Tako je, dok je u Srbiji bila udarna vest da je pomagao Predragu Koluviji u kriminalu zajedno sa u utorak uhapšenim policajcima Milanom Kendijom, Zoranom Baštovanovićem i Radovanom Bojovićem i dvojicom pripadnika BIA Aleksandrom Tošićem i Branislavom Radosavljevićem, Vujisić objavio slike sa roštilja na američkom kontinentu i vožnje motorom!

Foto: Instagram.com/sasha.woo

- Vujisić prkosno pokazuje na Fejsbuku i Instagramu kako uživa u Americi dok na udarnim vestima u Srbiji čitaju da je bio jatak Predraga Koluvije u poslovima sa drogom i da za njim tragaju pravosudni organi iz Srbije. Očigledno ga je dobro plaćao. Saša je pobegao iz zemlje još prošlog jula nakon odmora sa porodicom na Zlatiboru - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Koluvija

"Gadno mesto"

Po odlasku iz Srbije ovaj pripadnik VOA (Vojno-obaveštajna agencija) boravio je na Azurnoj obali, baškario se u Nici, a onda je krenuo u SAD. Ove nedelje objavio je fotografiju iz Filadelfije na kojoj stoji ispred spomenika legendarnog filmskog lika Rokija Balboe, nesalomivog boksera.

- Svet je gadno mesto i niko te neće udariti jako kao život. Nije važno koliko jako ti udaraš, nego koliko jake udarce možeš primiti i nastaviti dalje. Tako se pobeđuje - napisao je Saša pre nekoliko dana u citatu na Instagramu.

Jelena očajna

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Jovičić

Zvezda Pozorišta na Terazijama i nekoliko domaćih serija Jelena Jovičić utučena je zbog prestupa izabranika. Njene kolege glumci su zatečeni saznanjem da je Saša bio uključen u prljave poslove Predraga Koluvije.

- Jelenu je sramota da se pojavi među kolege i da kontaktira sa njima jer se plaši njihove reakcije. Svima je muža predstavila kao ekonomistu koji radi za vojnu bezbednost, što i jeste bilo njegovo zanimanje, a sada se ispostavilo da je kriminalac. Sa Sašom su se preko Jelene družili i Nikola Kojo, Gordan Kičić i Kubura i brojni drugi popularni glumci - otkriva jedna glumica za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading