ORUŽJE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Povređen dečak u Vranju

Autor: Republika

Hronika

21.10.2017

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Vranju ponovo se dogodio incident. Lakše je povređen dečak nakon uboda nožem.

Osnovac je doneo nož u školu kako bi se odbranio od zadirkivanja

Mada do okončanja postupka direktor Dragan Antić o nemilom slučaju nije želeo da govori za medije, Policijska uprava potvrdila je da se učenik na času povredio nožem, koji je u školu krišom doneo njegov vršnjak. Policija ne navodi kako se dečak povredio sečivom.

Kako saznaje "Blic", drug koj je doneo nož nenamerno je po ruci povredio vršnjaka, što je uznemirilo đake i roditelje.

Slučaj je prijavljen policiji i Višem javnom tužilaštvu, koje je naložilo da školska uprava upozori roditelje đaka koji je doneo hladno oružje. Roditelji povređenog osnovca neće se pridružiti krivičnom gonjenju vinovnika nemilog slučaja.

Učenicima, nastavnom osoblju i roditeljima još je u neprijatnom sećanju eksces koji se dogodio 27.oktobra 2016.godine, kada je učenik petog razreda "španskom kragnom" u svlačionici oborio vršnjaka J.S.(10).

Obaranjem vršnjaka fizički jači petak rekao je školskim vlastima da je samo hteo da uzaštiti devojčice od neumesnog zadirkivanja.

U školi nisu zaboravili na lanjski oktobarski incident, kada je učeniku osmog razeda fiziki pretio otac vršnjaka iz odeljenja.

Školu je krajem oktobra prošle godine potresla baba devojčice N.Dj. Van školskog dvorišta sačekala je L.M.(10) u popodnevnim satima i lupila mu šamarčinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading