SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI: Sa Crnogorcem spremao likvidaciju, našli mu pištolj sa izbrisanim brojem

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

25.06.2020

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin A. J. (43) uhapšen je u Leću u Italiji, nakon što je u automobilu "fijat stilo" koji je kupio od izvesne Italijanke, pronađen pištolj sa obrisanim serijskim brojem, kao i municija, a u toku su provere da li je sa saučesnicima pripremao likvidaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Call of Duty CoD
Foto: Ilustracija

Kako prenose italijanski mediji, lisice su stavljene i vlasnici vozila, koja je tvrdila da je "fijata" prodala Srbinu, ali da nisu papirološki rešili kupoprodaju. Posle hapšenja Italijanke i Srbina, policija je privela i A. M. (23), državljanina Crne Gore, ali i njegovu devojku A. T. (36), srpsku državljanku.

- Oni se sumnjiče za nedozvoljeno posedovanje oružja, ali i za pripadništvo kriminalnoj grupi, u kojoj je, kako se sumnja i A. J. - navode mediji i dodaju:

- Patrola je u "fijat stilu", koji je bio na parkingu, pronašla platnenu torbu sa "bereta" sa izbrisanim serijskim brojem, još jednim pištoljem, ali i municijom koja je bila umotana u celofan.

Pošto su pronašli sumnivo oružje, policajci su došli do žene na koju se auto vodi, a onda je klupko počelo da se odmotava.

- Ženu je navela da je kola prodala Srbinu, koga poznaje od ranije, ali da nema dokumentaciju da to i dokaže. Proverava se šta su osumnjičeni nameravali da urade sa oružjem i da li su planirali da njimke počine zločin - preneli su mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading