TRAGEDIJA NA PETLOVOM BRDU UNIŠTILA DVE PORODICE: Pavla pregazio komšija

Autor:

Hronika

26.06.2020

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milikić (29), koji je na pešačkom prelazu u Ulici Georgija Ostrogorskog kombijem usmrtio Pavla Stankovića (17), živeo je u njegovom komšiluku na Petlovom brdu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Facebook/printscreen/Privatna arhiva
Pavle je stradao na pešačkom prelazu kada je na njega naleteo Milikić

Kuća u kojoj žive njegova majka i sestra sa maloletnim detetom u Ulici Nićifora Ninkovića juče je bila prazna.

- Majka mu je na putu, a kada je čula šta se dogodilo, pozlilo joj je. Skočio joj je šećer i nije odmah mogla da se vrati u Beograd. Još sam u šoku posle tog stravičnog događaja. Ne mogu da spojim taj užas sa Aleksandrom - kaže prva komšinica Milikića.

Prema njenim rečima, Aleksandar je izuzetno dobar momak i nikada nije pravio probleme.

- Ostao je bez oca pre dvadesetak godina. Rano je počeo da radi. Aleksandar je uvek ljubazan, trčao je da pomogne, niko nije morao da ga moli za pomoć. Ovo je strašno, dve porodice su uništene, Pavlova i Aleksandrova - kaže komšinica.

Stravična nesreća u kojoj je poginuo Stanković dogodila se u ponedeljak uveče oko 21.30. Dečak je prelazio pešački prelaz, autobus je stao da ga propusti, ali je Milikić, jureći pijan velikom brzinom, preko pune linije obišao autobus i naleteo na Pavla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading