Carinici na prelazu Bajakovo zaustavili kamion, pa se zabezeknuli kada su videli šta se u njemu nalazi!

Autor: Republika

Hronika

25.06.2020

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teretnom vozilu sa srpskom registracijom, pri ulasku u Hrvatsku na prelazu Bajakovo, granični policajci pronašli su danas devet državljana Avganistana, saopštila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prilikom granične kontrole na Međunarodnom putnom graničnom prilazu Bajakovo, policijski službenici granične policije su oko 10.40 sati zaustavili su teretno vozilo srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Srbije, prenela je sinoć Hina.

Od robe koja je prevožena u vozilu prijavljen je tranzit tereta "dodatak stočne hrane kalcijum-fosfat" kroz Hrvatsku prema Sloveniji.

Pregledom unutrašnjosti vozila, policijski službenici pronašli su devet osoba u pokušaju nezakonitog ulaska u Hrvatsku, skrivenih u unutrašnjem prostoru cisterne. Reč je o državljanima Avganistana, starosti od 19 do 23 godine koji nisu pokazali znakove ugroženog zdravlja.

U toku je kriminalističko istraživanje kojim će biti utvrđene sve okolnosti događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading