SRAMOTA U MLADENOVCU: Pijani đak nasrnuo na profesora i policiju!

Autor: Republika

Hronika

20.10.2017

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik prvog razreda Tehničke škole u Mladenovcu juče je pod dejstvom alkohola fizički nasrnuo na profesora, a kasnije i na policajce.

RepublikaFoto: youtube.com/Veljko Ivanović
Ovo nije jedini teži incident u mladenačkoj školi

Incident se dogodio u prepodnevnoj smeni, po jednoj verziji u dvorištu, po drugoj ispred škole, gde je učenik sedeo pod dejstvom alkohola. On je, kako nezvanično saznaje "Blic", prvo vređao ženu koja je prolazila sa psom. Nakon što se ona obratila jednom profesoru, ovaj je došao da pomogne, ali je pripiti mladić nasrnuo na njega. Nasilničkom ponašanju nije došao kraj ni kada su stigli policijski službenici, već je pokušao da se obračuna i sa njima.

Prema rečima direktorke Tehničke škole u Mladenovcu Snežane Blagojević, učenik juče uopšte nije prisustvovao nastavi, a ceo događaj odvijao se van školskog dvorišta.

- On je bio pripit oko 10 sati ujutru i kolega mu je prišao iz dobre namere. Međutim, on nije dao da mu neko pomogne, već je u tom opiranju udario profesora u podlakticu, nije ga napao – priča direktorka Blagojević i dodaje da su ubrzo pozvali učenikovu porodicu, a dečakova baka je rekla da ga je tog jutra ona probudila za školu.

Kako direktorka objašnjava, đak je nakon incidenta prvo bio u zdravstvenoj ustanovi, a zatim poduže u policijskoj stanici.

- Pomogao je i školski policajac, a sa njim je bio i razredni starešina. Mladić je sada sa porodicom – objašnjava ona.

Kako saznaje "Blic", dečak je sa ocem juče bio i u Višem javnom tužilaštvu za maloletnike. Uzrok mladićevog nezadovoljstva i pijanstva su, najverovatnije, porodični problemi.

Ovo je, inače, drugi napad na nastavnike ove škole u poslednjih godinu dana. U decembru 2016. šesnaestogodišnji učenik je nasred časa lupio šamar profesorki. On je kasnije priznao da je to uradio zbog opklade, a kasnije je prebačen u MŠ "Kosmaj" u Sopotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading