Novi detalji užasa u Sremskim Karlovcima! Gluvonemog dečaka (9) napilo, pa zlostavljalo više osoba?

Autor: kurir

Hronika

20.06.2020

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak (9) iz Sremskih Karlovaca, koji je, kako se sumnja, silovan u noći između subote i nedelje na žurci, već šest dana se nalazi u bolnici zbog povreda koje je zadobio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njegovo stanje je dobro i zasad ostaje u bolnici, rečeno je u zdravstvenoj ustanovi.

Sumnja se da je mališana, koji je gluvonem, seksualno zlostavljalo više osoba na proslavi na koju je otišao sa svojim rođakom.

- Kako sam čula, jedan od rođaka ga je poveo sa sobom na neku žurku. Priča se da su tamo bili samo muškarci i da su navodno dali detetu da pije alkohol i da su ga dobro napili i onda se iživljavali nad njim. Izgleda da je njega više njih napastvovalo - kaže meštanka, koja poznaje porodicu dečaka.

Slučaj užasnog zlostavljanja maloletnika otkrila je njegova majka

- U nedelju ujutru rođak ga je doveo kući sa te žurke. On je odmah legao da spava. Dugo nije ustajao, iako je bio budan u krevetu. Majku je to zabrinulo i pitala ga je šta mu je, a on joj je odgovorio da ga jako boli stomak. Žena ga je odmah odvela kod lekara. Doktori su tokom pregleda ostali zaprepašćeni, pošto je utvrđeno da je dete silovano i da je tom prilikom zadobilo ozbiljne povrede - objašnjava izvor.

Meštani Sremskih Karlovaca veoma su se uznemirili zbog ovog, kako kažu, nezapamćenog događaja.

Istraga u toku

- Strašno! Ne mogu da verujem šta se sve događa. Dečak je gluvonem i živi u bedi, a sada ga je i ova nesreća zadesila. Pa taj koji je to uradio, ne znam kako može da živi. Grozota jedna. Vidim da policija i danas obavlja razgovore i privode neke mladiće. Verujem da će policija rešiti ovo i uhapsiti odgovorne - kaže meštanka.

Za počiniocem ovog krivičnog dela ili više njih policija intenzivno traga

- Obaveljeni su razgovori sa više osoba, vrše se neophodna veštačenja i preduzimaju sve druge mere i radnje za utvrđivanje činjenica i okolnosti nemilog događaja - kaže izvor.

Otac tuče majku, ali žive zajedno

Kako piše ovaj dnevni list, dečak živi sa majkom, koja ima još dece, i ocem koji je nedavno izašao iz zatvora zbog nasilja u porodici.

- Oni su jako siromašni. Otac stalno maltretira majku, zbog čega je bio dve godine iza rešetaka, ali kada je izašao na slobodu opet im se vratio i sada je tu sa njima - kaže poznanica porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading