Emotivni oproštaj sina od doktorke Violete: Mama, voleću te najviše na svetu

Autor: Pink, Republika

Hronika

19.06.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Skorobać napisao je u čitulji za mamu Violetu Skorobać Ašanin (50) "da je ona njegova inspiracija i neraskidivi deo", te da će težiti da joj dolikuje koliko može.

RepublikaFoto: youtube.com/ Bolnica Diona
Violeta Ašanin

- Draga majko, zauvek ćeš biti u mom srcu, jer smo nas dvoje jedno. Voleću te zauvek - ovim rečima se od dr Violete, čuvenog plastičnog hirurga iz Beograda, koja je u nedelju izvršila samoubistvo u stanu na Vračaru, oprostio njen sin Andrej Skorobać.

Podsetimo, dr Skorobać Ašanin je pre pet dana oko podneva krišom uzela nož, zatvorila se u kupatilo i dvaput zarila sebi sečivo u srce dok su njen sin i suprug Dragan Ašanin bili u stanu. Oni su je zatekli u lokvi krvi.

Voleću te zauvek

Doktorkini sin i suprug nisu imali snage da pričaju za medije, a svih ovih dana primali su izraze saučešća od brojne rodbine i prijatelja, koji su još uvek u šoku i neverici zbog Violetine tragične smrti. Međutim, obojica su se juče potresnim i emotivnim rečima oprostili od svoje majke i žene.

- Sva tvoja snaga i dobrota će živeti kroz mene. Nađi svoj mir i utehu, jer ću težiti da ti dolikujem najviše što mogu. Ti si moja inspiracija, majka koja me je rodila i uvek ćeš biti moj neraskidivi deo. Moja vodiljo, moje sunce, moja krvi, moja majko, voleću te zauvek - napisao je Andrej u čitulji, koja je juče objavljena u štampanim medijima.

Dragan Ašanin, suprug ugledne doktorke, koja je za života bila cenjena i nagrađivana, u čitulji je postavio pitanje: "Zašto?"

Suprug doktorke Violete pitao se učitulji zašto je to uradila

"Maco moja, živote moj, oči moje drage, lepoto moja, anđele moj! Zašto?", napisao je Ašanin na početku oproštajne poruke i dodao:

Odgovora nema gde god da ga tražim utehu da mi pruži. Kako dalje bez tebe da živim? Imali smo svu sreću ovog sveta, toliko najlepših uspomena, nezaboravnih trenutaka i ljubavi koja je večna."

Imali smo srećan život

Čitulju, koja je potpisana sa "ljubav tvog života Dragan", Ašanin je završio rečima: "Za svu dobrotu, humanost, iskrenost, veru i ljubav, koju si svima kroz čitav svoj život nesebično davala, molim se da tvoja čista duša dobije večni mir i oprost i da te dragi Bog primi u naručje svoje, jer si ti to zaslužila."

Samoubistvo doktorke rastužilo je sve koji su je poznavali. Od nedelje se od nje opraštaju brojni prijatelji, saradnici i kolege, a na večni počinak biće ispraćena danas u Beogradu. Inače, Violeta Skorobać Ašanin bila je vlasnik privatne klinike, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, predsednica Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije. Plastičnom hirurgijom bavila se 20 godina, a usavršavala se na brojnim klinikama u inostranstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading