JEZIVO: Učesnica rijalitija se kasapila nožem, pa napala policajca

Autor:

Hronika

19.06.2020

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pajović, učesnica rijalitija "Parovi", jutros je oko 5.30 časova dovezena u KBC Bežanijska kosa u vidno alkoholisanom stanju, sa povredamau predelu leve podlaktice.

RepublikaFoto: Printscreen
Nataša Pajović

Za sada se sumnja da se Nataša samopovredila posekavši se oštrim predmetom. Incident se dogodio u Zemunu, u ulici Aleksandra Dubčeka 14, a prilikom pružanja policijske pomoći tokom transporta u zdravstvenu ustanovu, ona je vređala i napala jednog policajca zadavši mu udarac u predelu lica. Lekari trenutno pregledaju pacijentiknju i bliže informacije o njenom zdravstvenom stanju biće poznate nakon što se izvrši kompletna dijagnostika.

Tokom učestvovanja u rijalitiju Nataša je jednom prilikom ispričala svoju potresnu životnu priču o tome kako joj se sestru ubio ljubavnik, dok je majku i brata očuh stalno maltretirao. U ispovesti javnosti ona je otkrila i da je jednom prilikom bila silovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading