Ubica kod Paraćina koji je zaklao svoju ženu godinama je maltretirao i zatvarao u štalu

Autor:

Hronika

16.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Janković (79), koji je u subotu u selu Striža kod Paraćina preklao suprugu Slobodanku (73), nesrećnu ženu je pretukao u aprilu, ali zbog starosti i lošeg zdravstvenog stanja, kao i činjenice da je supruga živela u odvojenom domaćinstvu sa sinom i snajom, nije ostao u pritvoru, saznaje Srpski telegraf.

Foto: Ilustracija

Sumanuti starac je zločin počinio zbog bolesne ljubomore, kako je našem listu rekla Slobodankina snaja. Ona je, prema kazivanju meštana, bila dobra žena, predana porodici i poslovima na imanju i u kući, a njen suprug Dušan, koji je penzionisani vozač, bio je izuzetno nasilan prema njoj, poslednjih godina ga je zbog toga više puta prijavljivala policiji.

- Tukao ju je i zatvarao u štalu. Stalno joj je prigovarao za jednog komšiju da sa njim ima nešto i tukao je čoveka. Međutim, to je samo bila njegova pogrešna procena. To ceo naš kraj zna. Snajka i sin, koji žive sa njima, branili bi Slobu, ali čim bi otišli iz kuće, Dušan je nasrtao na nju. Prijavljivala ga je policiji više puta i po 15 dana je znao da bude pritvoren. Posle toga se malo primiri, a onda opet muči ženu, koja je od tolike muke bila strašno oslabila i pretvorila se u senku - ispričao je našem listu čovek koji se predstavio samo kao Stanojević.

Isti čovek kaže da je kobnog dana Dušan sačekao da njegova snajka ode u njivu kako bi presudio ženi jer nije hteo da posle njegove smrti pripadne drugom muškarcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading