NIJE USPELA DA SE ODUPRE SVOJIM "VETROVIMA": Ovo je poslednji status doktorke koja je izvršila samoubistvo na Vračaru

Autor: Tanjug

Hronika

14.06.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći".

RepublikaFoto: youtube.com/ Bolnica Diona
Violeta Ašanin

Ovo je početkom aprila na Fejsbuku objavila doktorka Violete Ašanin koja je danas digla ruku na sebe i nožem izvršila samoubistvo.

Podsetimo, doktorka koja je bila poznati plastični hirurg, pronađena je sa ranama u stanu na Vračaru.

Tragedija se dogodila oko podneva, kada su njeno telo našli njen suprug i sin. Njima je bilo sumnjivo što se zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno telo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Foto: printscreen/facebook
Poslednji status doktorke

Preminula doktorka bila je jedna od naših najpoznatijih specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a između ostalih njeni pacijenti bile su pevačice Nataša Bekvalac i Seka Aleksić, o čemu je Republika već pisala.

Između ostalog, bila je vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom sveta.

Kako stoji u njenoj biografiji "specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vešta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tela".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading