Stravične teorije o ubistvu čoveka koji se zamerio Arkanu: Džambo je jednog dana samo "ispario"

Autor:

Hronika

14.06.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O životu Željka Ražnatovića Arkana, koji je bio osnivač i glavni komandant Srpske dobrovoljačke garde, a ubijen 15. januara 2000. godine, mnogo se pisalo, a i detalji iz njegovog života izazivaju ogromno interesovanje.

RepublikaFoto: youtube.com/radovan džeko
Željko Ražnatović Arkan

Iso Lero Džamba i Željko Ražnatović Arkan proveli su neko vreme zajedno u Kazneno-popravnom domu za maloletnike u Valjevu.

Jedina poznata tuča koju je Željko imao u životu bila je upravo sa Džambom iza rešetaka, kada je prošao kao bos po trnju. Džamba ga je pretukao i ostavio ožiljak na licu, piše na Fejsbuk stranici Legende devedesetih.

Inače, Džambina smrt obavijena je velom tajni.

Naime, Džamba je nestao 23. septembra 1992, a poslednji put je viđen ispred kockarnice na šestom spratu Beograđanke.

Po uličnoj priči zakačio se mrtav pijan sa obezbeđenjem kockarnice koje je bilo iz Arkanove Agencije "Delije", navodno ih je izvređao, vadio pištolj i pljunuo u Arkanovu sliku na ulazu u kockarnicu, što za Džambu nije neverovatno, pa su ga oni savladali, kidnapovali i odveli u Erdut gde je dobio betonske cipele.

Po drugoj su se direktno potukli on je izgubio i zazidan je u temelju neke zgrade u izgradnji. Po trećoj oni su mu zabranili ulaz u kockarnicu i lepo ga ispratili dole do izlaza i on je učtivo otišao u nepoznatom pravcu i to je bio poslednji put da su ga videli.

Neke od ovih teorija su vrlo moguće, ali se verovatno nikada neće saznati prava istina. Za javnost je Isa Lero Džamba mrtav.

Mnogi su se Arkanu zamerili, što zbog sujete, što inferiornosti, nemoći da prihvate i priznaju Arkanov veliki uspeh i moć. Ipak je bilo i onih, nazovimo iz stare garde kriminalaca, koji nikada nisu zavideli njegovom uspehu, ali mu nisu oprostili što je pregazio stari "ulični kodeks" (nepisana moralna načela). Što je "petljao" sa policijom, državom i politikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading