Šapčanka htela da napakosti mužu! Novi detalji u slučaju lažne otmice dece

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

13.06.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapčanka S. N. (31) koja je u četvrtak prijavila da su nepoznati muškarci pokušali da otmu njenu maloletnu decu, priznala je da je sve izmislila, pa će po nalogu tužioca protiv nje biti podneta krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja.

RepublikaFoto: google.com/maps/prinscreen
Ulica u kojoj se desio navodni napad

Kako kažu njeni poznanici, u nameri da opravdaju njen postupak koji je digao policiju na noge i uznemirio javnost, mlada žena je to uradila jer sumnja da je muž vara i verovatno je njegovu ljubavnicu htela da označi kao organizatora otmica dece uzrasta pet i devet godina.

Mlada Šapčanka je prijavila da su se u Norveškoj ulici, dok je šetala sa decom, pored njih se zaustavila dva automobila, crni BMW i žuti kombi, iz koga je istrčao muškarac i pokušao da otme njenu decu. Ona je navodno počela da vrišti pa kidnaper nije uspeo u naumu, utrčao je u kombi i sa saradnicima se odvezao.

Snimci sigurnosnih kamera, međutim, negirali su njene navode, a i sama je kasnije priznala da je sve izmislila.

Zbog "bujne mašte" sada joj preti kazna zatvora do tri godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading