Saša Mirković pušten iz zatvora u KUĆNI PRITVOR!

Autor: blic.rs

Hronika

19.10.2017

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom Osnovnog suda u Zaječaru Saša Mirković, koji je danas imao ročište, ali je otkazano, pušten je iz zatvora u kućni pritvor uz elektronski nadzor. Njemu je uzet pasoš, a u kućnom pritvoru biće dok sud ne odluči suprotno.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Mirković

Glavni pretres u postupku protiv Milene Trajković i Saše Mirkovića, zakazan za danas u zaječarskom Osnovnom sudu, odložen je za utorak 24. oktobar na zahtev odbrane okrivljene Milene Trajković.

Nataša Tošić, jedan od advokata tima koji zastupaju Mirkovića, kazala je:

- Danas je odloženo suđenje, prvookrivljena Milena Trajković nije imala rok od osam dana za pripremanje svoje odbrane. Mi smo danas istakli zahtev za ukidanje pritvora kao najteže mere za obezbeđenje prisustva okrivljenog Mirkovića. Danas smo predali putnu ispravu, njegov pasoš, ponudili jemstvo u vidu gotovog novca i ponudili da boravi u kućnom zatvoru uz primene mere elektronskog nadzora do okončanja ovog krivičnog postupka – kazala je advokatica Tošić.

Sud je uvažio njihov zahtev, pustio Mirkovića kući uz obaveznu nanogicu i odbacio ponudu za jemstvo u vidu gotovog novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading