PAO "ŠKALJARAC": Čuvar iz Spuža uhapšen u Holandiji!

Autor:

Hronika

13.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čuvar u Spužu Dejan Ðuranović (35) iz Danilovgrada uhapšen je u Holandiji kada je policija prilikom pretresa kod njega pronašla 10 kilograma kokaina, snajpersku pušku i 30.000 evra. Holandska policija ga tereti za pranje novca.

Foto: Ilustracija

- S obzirom na to da se tereti za pranje novca, istražitelji veruju da je u ovaj slučaj uključeno još osoba, a istražuju se i njegovi kontakti sa osobama koje su označene kao članovi "škaljarskog klana" - priča izvor iz istrage.

Inače, Đuranović je hapšen i 2018. godine, kada je, kao službenik u zatvoru, pokušao da doturi mobilni telefon "škaljarcu" Jovanu Jovanoviću preko njegove sestre koja mu je išla u posetu. Smestili su ga u najgoru sobu zvanu kambodža, u kojoj nema ni klima-uređaja ni televizora i nalazi se više osoba, a prilikom pretresa njegovog stana, pronašli su municiju kalibra 7,65 milimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading