Otkriveni novi detalji ubistva i samoubistva u Surdulici: Nesrećnoj ženi zario nož u vrat, a onda sebe zaklao

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

12.06.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tužilaštvu je Novostima potvrđeno da je ubica najpre udario kolima bračni par, a onda ženi naneo smrtonosne povrede nožem, da bi zatim izvršio samoubistbo

RepublikaFoto: youtube.com/juGmedia
Foto: Ilustracija

Dvostruko ubistvo i samoubistvo koje se 1. Juna dogodilo u Surduličkom romskom naselju, nakon obdukcije pokazalo je nove detalje. U Tužilaštvu je Novostima potvrđeno da je ubica najpre udario kolima bračni par, a onda ženi naneo smrtonosne povrede nožem, da bi zatim izvršio samoubistvo.

Obdukciskom zapisniku Zavoda za sudsku mediicinu u Nišu i video zapisa sa kamera fudbalskog kluba "Radnik" u Surdulici, i analaziom navednih dokaza utvrđeno je da je pokojni A.D. najpre svojim vozilom marke "Opel Zafira" udario bračni par S.S. i N.M. usled čega je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo S.S., usled prestanka srčanog rada i disanja prouzrokovanih obimnim i višetsrtukum povredama grudnog koša, a pokojna N.M. je preminula usled povreda nanetih nožem u predelu vratne vene i arterije koje joj je naneo A.D., te nakon što je lišio života N.M., naneo je sebi nožem više ubodnih rana u predelu vratne vene i arterije, usled čega je preminuo na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading